Reglerna i Three card poker

Spelar du poker och är nyfiken på vad reglerna säger i just three card poker? Du kanske spelat en längre tid eller är nybörjare. Oavsett vad så tror vi att du kan ha nytta av informationen som finns här. Vi ger dig lite tips och förklarar reglerna så att du kan fokusera på att spela och ha roligt.

Reglerna i three card poker

Reglerna för three card poker free är inte komplicerade och oavsett om du är nybörjare eller har spelat poker en längre tid så kommer du snabbt in i det. Innan de tre korten ska delas ut så väljer du vilken insats du vill göra, du väljer ante eller par-plus insats.

Strategin du behöver ha mot dealern

Om du vill försöka att ha en strategi mot dealern och ha högre vinstchanser så följ dessa tips. Om du har dam-6-4 eller bättre än så så bör du spela ess eller kung högt, par eller högre än par, om ditt näst högsta kort är minst 7 så är det dam högt du ska spela på. Om dina kort visar sämre än det som beskrivits här så bör du lägga dig.

Insatsen i three card poker varierar från några kronor till flera tusen. Innan du börjar spela så tänk på att sätta en budget och att du håller dig till den när du spelar. Det kommer göra din upplevelse av poker mycket roligare och mer avslappnad, för att inte tala om att din plånbok kommer vara nöjd. Då du inte behöver oroa dig för att spela för pengar som du inte har så kommer det att göra din spelupplevelse ännu bättre.

Ante eller pair plus?

Som nämnts tidigare så väljer du vid spelets börja ante eller pair plus. Om du väljer ante så måste du få högre kort än vad dealern får på sina tre kort. I ante så gäller även högst kort, färg, par, triss, stege och straightfluss. Väljer du istället pair plus så innebär det att du satsar på att få ett par, eller bättre än så. Om du vill så kan du även välja att spela båda.